Chris Brown haalt uit naar Kanye west

Kanye West bracht gisteren eindelijk zijn langverwachte DONDA album uit, maar lang niet iedereen lijkt hier blij mee te zijn.

De soap rondom Kanye West en zijn album houdt maar niet op. Veel mensen waren de hoop op een nieuw album van Kanye West al verloren, maar gisteren verscheen het langverwachte album uit het niets online. Kort na de release liet Ye middels een post op Instagram weten dat Universal het album zonder zijn toestemming online heeft gezet. Een paar artiesten, waaronder Chris Brown en Soulja Boy deelden hun mening over hun collega.

De zanger lijkt niet helemaal blij te zijn met Ye. Hij plaatste een tweet, die inmiddels is verwijderd, waarin hij het volgende zei over Ye: “Whole h*e.” Het is niet helemaal duidelijk waarom Chris Brown woest is op Kanye West aangezien hij een bijdrage heeft op het album, namelijk op de track “New Again.” Ook Soulja Boy lijkt niet te spreken over zijn collega, Ye. De rapper deelde een screenshot op Twitter van een gesprek tussen hem en Kanye. “This nigga Kanye smh. Tell homie dont hit my phone no more.” Bekijk de berichten hieronder.