Chris Brown is eigenaar van 14 Burger Kings

Amerikaans magazine US Weekly nodigde Chris Brown uit voor hun serie ’25 Things You Didn’t Know About Me’. Na het incident op de Filipijnen, zijn relaties en de tatoeage op zijn achterhoofd was dit de ideale kans voor de 26 jarige zanger om weer eens op een positieve manier in het nieuws te komen.

De lijst met 25 dingen die je niet wist over Chris bevat zowel interessante feiten als opvullende weetjes. Zo vertelt hij dat hij de enige artiest is die een nummer 1 hit had terwijl hij vast zat, dat hij een huis van 1 miljoen dollar voor z’n moeder kocht toen hij 15 jaar oud was en dat hij onlangs voor het eerst sinds 15 jaar weer eens naar de kerk is geweest.

Het meest opvallende aan de lijst is misschien wel dat Brown eigenaar is van maar liefst 14 Burger King restaurants. Opvallend daaraan is wel dat hij zelf geen varken en rund eet. De website van Burger King meldt overigens dat je als franchise eigenaar minimaal 1,5 miljoen dollar waard moet zijn en 500.000 dollar aan liquide middelen moet hebben.

De hele lijst is hier terug te lezen.

29 August