Compilatiealbum ‘Woorden en Daden’ in aantocht

Op vrijdag 18 februari verschijnt ‘Woorden en Daden’, het compilatiealbum van platenmaatschappij ZwareJongenZ Records. Het album bevat nieuw werk van alle artiesten die bij het label zijn ondergebracht: Aiky, Bollebof, Matarr, Excellent, Magere Hein en Perry Mystique.

Ter afsluiting van de introductiefase brengt ZwareJongenZ het compilatiealbum ‘Woorden en Daden’ uit waarop alle artiesten zich zowel in groepsverband als zelfstandig profileren. Na de release van het album zullen alle artiesten van ZwareJongenZ Records hun solo carrières verder ontplooien. Het album bevat gastbijdrages van vocalisten Phatt, Kim en Iris Roquas en is in zijn volledigheid geproduceerd door Perry Mystique. De eerste twee singles van ZwareJongenZ compilatie ‘W.E.D.’, genaamd ‘Probleem voor ze’ en ‘M’n lady’ zijn onlangs uitgebracht.

Het album zal op zondag 20 februari worden gepresenteerd tijdens een officiële releaseparty in Off_Corso, te Rotterdam. Bezoekers van de releaseparty ontvangen gratis een exemplaar van het nieuwe album. Het album is vanaf vandaag te bestellen op Bol.com.

Voorafgaand aan de cd-presentatie vindt een speciale editie van PunchOutBattles plaats. Behalve Aiky, Bollebof, Magere Hein, Excellent en Matarr zal ook zangeres Aisha het podium betreden voor een showcase. Vanaf heden is DJ TLM de man die het Zware gezelschap stuurt van achter zijn draaitafels. DJ TLM, wie vrijwel altijd in één adem wordt genoemd met Brainpower, draait voor het eerst in zijn carrière met een act naast Brainpower. Reden te meer om te zien wat er gebeuren zal op het podium in Off_Corso op 20 februari.

ZwareJongenZ – Woorden en Daden

1. Om te blijven (ft Iris Roquas) – ZwareJongenZ
2. De binnenkomst – Excellent, Matarr, Magere Hein & Bollebof
3. So amazing – Bollebof
4. Wie is het – Aiky, Excellent & Matarr
5. Niet te bhaad – ZwareJongenZ
6. Laatste joint – Excelent & Perry Mystique
7. Trendsetter – Bollebof & Perry Mystique
8. M’n lady (ft Kim) – Bollebof & Aiky
9. Probleem voor ze – Matarr & Magere Hein
10. Big city boys – Bollebof & Aiky
11. Karma (ft Phatt) – Aiky
12. Nix aan doen – Matarr & Perry Mystique
13. Naar de top – Perry Mystique, Matarr & Magere Hein
14. De beste – Excellent
15. Vlieg met me weg – Perry Mystique

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

7 February