‘Conor McGregor breekt neus van Italiaanse DJ’

Conor McGregor was dit weekend in Italië en dat ging niet zonder slag of stoot voorbij. De UFC-vechter herstelt momenteel van een gebroken been en was in Italië voor de doop van zijn zoontje Rian. Ook ging hij op bezoek bij trainer José Mourinho en hing hij met een Italiaanse DJ genaamd Francesco Facchinetti.

De bovengenoemde DJ claimt op Instagram dat McGregor hem een gebroken neus geslagen zou hebben. Daarnaast heeft hij ook een gescheurde lip opgelopen. Francesco heeft aangifte gedaan en zegt dat er zeker tien getuigen zijn, waaronder vrienden en bodyguards van McGregor.

„Wat me het meest teleurstelt, naast dat ik al vanaf het eerste uur een fan van Conor ben, is dat echte vechters zich niet zo gedragen. We verwelkomden hem als een held en in plaats daarvan blijkt hij een pestkop eerste klas… wat een deceptie. Het kan zijn dat hij vijftig miljoen volgers heeft en veel geld en macht, maar dat maakt me niet uit. Ik zet dit door tot het eind.”

Voor de DJ kwam het als een verrassing, want de twee hadden al de hele avond samen doorgebracht. “Ik kan nu wel mijn mond houden, maar ik ben hier om dit te vertellen, dus ik moet zeggen dat deze persoon erg gewelddadig en gevaarlijk is.”