Conor McGregor gaat ring in voor bizar gevecht

UFC-vechter Conor McGregor is nog altijd geblesseerd nadat hij een beenbreuk opliep in zijn laatste gevecht tegen de Amerikaan Dustin Poirier. Daardoor leek het erop dat we Ier voorlopig niet meer in actie zouden zien. Maar het lijkt erop dat Conor binnenkort toch zijn rentree in de ring zal maken. De Ier heeft namelijk laten weten dat hij open staat voor een boksgevecht vanuit zijn rolstoel. Als alles goed verloopt zal het gevecht dit jaar plaatsvinden.

Conor gaat het opnemen tegen Al Foran, een comedian uit Ierland. Hij staat bekend om het nadoen van bekende mensen, waaronder ook de UFC vechter Conor. Ook schijnt Al Foran de Ierse vechter het beste te kunnen imiteren. Conor lijkt heel erg veel zin te hebben in het rolstoelboks-evenement. Op Twitter zei hij namelijk dat hij graag de ring in rolt. Ook lijkt het erop dat de UFC-vechter dat in stijl zal doen. De Ierse vechter eindigt de tweet namelijk met #LamborghiniWheelchairs.

Het is alleen nog niet duidelijk wanneer het boksevenement plaats zal vinden. Het evenement moet eigenlijk 11 september gaan plaatsvinden in het Clayton Hotel Galway. Helaas is dat nog te vroeg voor McGregor. De Ier gaf namelijk al meteen aan via Twitter dat hij zich eerst moet richten op zijn herstel. Al sluit Conor niet uit dat het gevecht pas november of december zal plaatsvinden. Check de tweets hieronder.