Conor McGregor onder zwaar vuur na afschuwelijke tweet richting Khabib

Conor McGregor heeft zich van zijn slechtste kant laten zien. De Ierse vechter en Khabib Nurmagomedov zijn absoluut geen vrienden en daar lijkt geen verandering in te komen. Sinds het UFC-afscheid van de Rus leek de rust enigszins terug te keren. Maar dat blijkt dus niet het geval te zijn, want Conor heeft via een post voor onrust gezorgd door een walgelijke tweet te vesturen.

Na het gevecht tussen Conor McGregor en Dustin Poirier deelde Khabib een tweet met zijn volgers, waarin hij het volgende zei: “Good always defeats evil”. Hiermee doelt hij op het feit dat de Amerikaan Poirier het goede is en Conor McGregor het kwade.

Een reactie van de Ier bleef lang uit. Maar uiteindelijk besloot hij toch te reageren. Echter deed hij dit op walgelijke wijze. “Covid is good and father is evil?” Hiermee doelt Conor op de dood van Khabibs vader. Abdulmanap Nurmagomedov overleed op 3 juli 2020 aan de gevolgen van corona. Eerder reageerde McGregor nog respectvol kort nadat Khabib zijn vader overleed, maar nu laat hij zich toch weer kennen. Check de tweets hieronder.