Controversiële multimiljonair wil Bobby Shmurda uit de gevangenis halen

martin-shkreli-douche

Martin Shkreli heeft zichzelf op zijn zachtst gezegd niet bepaald populair gemaakt in de wereld. Zo verhoogde hij de prijs van aidsremmers van $13,50 naar het onwerkelijke bedrag van $750,-. Ook kocht hij de enige versie van het album ‘Once Upon A Time In Shaolin’ voor 2 miljoen dollar om de reden dat hij dan met rappers en celebrities om kon gaan. Shkreli claimt een grote hiphop fan te zijn die vroeger zelf een rapper wilde worden. Nu is ook nog bekend geworden dat hij de borg van Bobby Shmurda wil betalen, mits hij dan voor hem gaat werken en opnemen.

Zo vertelt Martin Shkreli aan Hip Hop DX: “Elk concert wat ik bezoek, schreeuwen mensen “Free Shmurda.” Hij doet me opvallend genoeg aan mezelf denken. Die gast is totaal zorgeloos. Hij geeft niks om wat andere mensen van hem denken. Totaal zorgeloos. Ik hou van die stijl van hem. Hij woont ook bij me in de buurt in Brooklyn.” Vrijwel niemand is over Martin te spreken en veel mensen denken dan ook dat hij het weer alleen voor aandacht en geld doet. Of Martin Shkreli nu Bobby Shmurda daadwerkelijk ook vrij gaat krijgen is nog onbekend.

Update: Martin Shkreli gearresteerd voor fraude
Net is bekend geworden dat de 32-jarige zakenman gearresteerd is op basis van fraude en oplichting. Hij wordt verdacht van het plunderen van een firma die hij gestart was om dus zijn persoonlijk schulden te betalen. De zaak tegen hem heeft niets te maken met geneeskundige kosten, maar de aanklagers beweren dat de illegale bedragen kwamen van Retrophin Inc. wat hij startte in 2011. Hij werd later verdreven van het bedrijf waar hij algemeen directeur van was. Er zal binnenkort vast meer bekend worden rondom de zaak.

17 December