Cover + Tracklist: MigiBoss – Geen Gangster Vol. 1

migiboss_geengangstervol1

Volgende week is het dan zover, Migiboss dropt dan zijn mixtape ‘Geen Gangster Vol. 1’. Vanaf 29 januari zal de tape exclusief bij ons te downloaden zijn. We gaven jullie eerder al een sneak preview van Migi z’n eerste soloproject en je kon de clips van ‘Geen Gangster‘ en ‘Ik ben gewoon mezelf‘ ook al zien. Vandaag komt daar de cover en de tracklist nog bij. Hieronder zie je wat je van de tape kan verwachten.

migiboss_geengangstervol1_back

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

22 January

4 comments

4 responses to “Video: Lecho23 – Highkey (Snapchat) ft. Kilate & Broertje”

 1. Tabon says:

  JOEYAK jullie moeten hem goed interviewen !!!! Filmen alles ! Ik wil alles van hem weten NEXT BEST A MATSKOOOO

 2. Sonja says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 3. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 4. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.