Tracklist: Nino – Planeet Namek

Nino_Planeet_Namek_CD
Nino komt binnenkort met het nieuwe album ‘Planeet Namek’, geproduceerd door Syndrum. De releasedatum is nog niet bekend, de cover en tracklist al wel. Eerder verschenen video’s van de tracks ‘Wie ben ik’ en ‘Hongerig’. Het album is te preorderen van 3 juni t/m 10 juni via info@planeetnamek.nl

Tracklist

01. We zijn hier ft. Jayh/Keizer/Kalibwoy
02. Hongerig ft. Don.G/Blexxx
03. Ik run shit ft. Gson/Mitta/Don.G
04. Hoop dealers ft. Migiboss/Lexxxus
05. Love song ft. Singa
06. Pak pak pak ft. Blexxx/Don.G/Dtoxx
07. Door jou ft. Kempi/Joshua
08. Love drunk ft. Singa/Ciano/Don.G/Mitta
09. Kaviaar ft. Gson/Blexxx/Don.G
10. Alles wat ik zouk ft. Don.G/Teddo/Joshua
11. Ja of nee ft. RBdjan/Darryl
12. Ik ken je niet meer ft. Singa
13. Tristan
14. Nu je drinkt ft. Blexxx/Singa/Dtoxx
15. Het is mijn baby ft. Joshua

30 May