Cristiano Ronaldo haalt uit naar Erik Ten Hag: “I don’t respect him”

Cristiano Ronaldo heeft een moeizaam jaar bij Manchester United. Toen Erik Ten Hag naar de Engelse club kwam weigerde de vedette te komen voor de voorbereiding. Hij deed er alles aan om te vertrekken, maar geen enkele club die hij interessant genoeg vond wilde het met hem proberen.

De sterspeler begon slechts vier wedstrijden in de basis dit seizoen en toen hij niet wilde invallen tegen de Spurs barstte de bom. Hij stormde het de kleedkamer in en werd voor een aantal dagen uit de selectie gezet. Dit weekend zat hij wederom niet bij de selectie en gisteravond laat kwam naar buiten dat hij een interview heeft gedaan met Piers Morgan.

CR7 spaarde niemand en zei o.a. dat hij geen respect heeft voor Erik Ten Hag, omdat hij het gevoel heeft dat Ten Hag ook geen respect heeft voor hem. Hij voelt zich zelfs verraden en vindt dat hij niet genoeg steun heeft gekregen toen zijn dochter ziek was. Verder richt hij zijn pijlen op Wayne Rooney en Manchester United als club. Hij claimt dat er sinds Alex Ferguson geen enkele progressie is geweest bij de club: “Since Sir Alex left, I saw no evolution in the club. Nothing had changed.”

Het volledige interview verschijnt woensdag en voor nu zien we al wat snippets.