Cry, Watts en Marone droppen vandaag alledrie een nieuw project

Een van de meest geanticipeerde projecten van Nederlandse bodem vandaag was ongetwijfeld het Beats By Esko album. Maar dit is niet het enige project uit Nederland wat vandaag aandacht verdient. Zo is er vandaag een nieuwe mixtape te horen van Cry, komt Watts met zijn SushiBoy album en is Marone terug om ook zijn mixtape te droppen. Check ze hieronder.

Cry – Young Cry 2

Cry dropt vandaag deel twee van zijn Young Cry mixtape. Op dit tweede deel staan 14 gloednieuwe nummers van de rapper en wordt hij bijgestaan door Bokoedro, Iced Out Blue en VVS. Check de tape hieronder.

Watts – SushiBoy

Vorige week dropte Watts zijn SushiBoy EP. Deze EP was een voorproefje op het album en bestond uit drie tracks van het project. Vandaag verschijnt het SushiBoy album, bestaande uit 10 tracks met bijdrages van BKO, Rasskulz, Rick Versace, TJ, Darryl. Beluister het album hieronder.

Marone – L.I.E.Z.

We zien Marone dit jaar veel als gastbijdrage op tracks verschijnen, maar vandaag dropt hij een nieuwe mixtape. De tape heet L.I.E.Z. wat staat voor Lacken Is Een Ziekte en bestaat uit maar liefst 18 track zonder bijdrage van andere artiesten. L.I.E.Z. is gemixt door DJ Drivah en gehost door 4SHOBANGERS en is hieronder te beluisteren.