D.R.A.M. dropt nieuwe single en reageert op vergelijkingen tussen Hotline Bling & Cha Cha

D.R.A.M.

Vandaag verscheen dan eindelijk de video van Drake’s hitsingle ‘Hotline Bling’ op het internet. Dit zorgde er meteen voor dat de grote overeenkomsten tussen Hotline Bling en D.R.A.M.’s bescheiden klapper ‘Cha Cha’ weer onderwerp van gesprek werden.

Vandaag sprak D.R.A.M. zich dan ook uit over de kwestie op Twitter nadat hij zijn eerste optreden in Toronto, de stad van Drake, had afgerond. Zo tweette de rapper onder andere “Ja ik voel me wel bestolen van mijn track… Maar ik voel me nog steeds goed. De track Hotline Bling kwam namelijk in eerste instantie uit als ‘Cha Cha’ remix.

Daarnaast kwam vanochtend de nieuwe single ‘Caretaker’, afkomstig van zijn toekomstige debuutalbum ‘GAHDAMN!, online met SZA die hieronder te beluisteren is. Check daaronder de Twitterberichten van D.R.A.M.

20 October