DaBaby onder vuur na homofobische uitspraken tijdens optreden

DaBaby heeft zich niet geliefd gemaakt bij zijn fans. Tijdens zijn optreden op het Rolling Loud festival zou de rapper uit North Carolina verschillende homofobische uitspraken hebben gemaakt.

Het is niet de eerste keer dat DaBaby negatief in het nieuws komt. De rapper werd onlangs belachelijk gemaakt door zijn fans nadat hij snoepverkopende tieners ‘slechts’ 4 dollar gaf. Ook schoot hij ongeveer drie jaar geleden een man dood in de supermarktketen Walmart, nadat de desbetreffende persoon hem probeerde te beroven. En begin dit jaar is de rapper aangeklaagd, omdat hij een eigenaar van een vakantiehuisje in California in elkaar zou hebben geslagen. De rapper zou zich destijds niet aan de coronamaatregelen hebben gehouden tijdens opnames voor een videoclip.

Tijdens zijn optreden op het Rolling Loud festival zei hij het volgende: “If you didn’t show up today with HIV, AIDS, or any of them deadly sexually transmitted diseases, that’ll make you die in two to three weeks, then put your cellphone lighter up,” dat zei de rapper gedurende zijn optreden. Hij vervolgde: “Ladies, if your pussy smell like water, put your cellphone lighter up. Fellas, if you ain’t sucking dick in the parking lot, put your cellphone lighter up.” Bekijk de beelden en de reacties hieronder.