Danique dropt debuut EP ‘Ik Weet Dat Je Dit Luistert’ en gelijknamige video met Bizzey

Danique tekende onlangs bij het Lieve Jongens label van Snelle. Sindsdien heeft ze haar tracks Hoe Het Toen Was, Centraal Station en Weer Een Dag uitgebracht. Deze drie tracks staan op haar debuut EP dat vandaag is uitgekomen.

Ik Weet Dat Je Dit Luistert bestaat uit zes tracks met samenwerkingen van Bizzey en Mael. Op de gelijknamige tune Ik Weet Dat Je Dit Luistert wordt ze vergezeld door Bizzey en hier is vandaag ook een video van uitgekomen. Bekijk de videoclip hierboven en beluister Ik Weet Dat Je Dit Luistert via Spotify, Apple Music en Deezer.

Tracklist:
1. Ik Weet Dat Je Dit Luistert ft. Bizzey
2. Laten We Het Over Doen
3. Zoals Wij Zijn ft. Mael
4. Hoe Het Toen Was
5. Weer Een Dag
6. Centraal Station

More Stories
Blake – Kleine Lieve Jongen