🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Video: De Deur Uit Met Kempi (Trailer)

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”42419″]

Kempi is druk bezig met zijn nieuwe album dat in 2011 zal gaan verschijnen maar hij houdt zich ook bezig met andere creatieve uitingen. Zo zal vanaf volgende week, elke week De Deur Uit Met Kempi verschijnen. Een serie korte filmpjes waarin Oer Kemperveener Kempi de wereld buiten zijn hood gaat ontdekken.

Zo zal de straat rapper onder andere in de eerst aflevering op bezoek gaan bij een boerderij om daar eens te gaan proeven van het boerenleven. Kempi laat op een leuke en informatieve manier zijn licht schijnen over het wel en wee op een boerderij. De rapper zal wel mee moeten helpen om de zaak daar draaiende te houden zo gaat hij koeien melken, tractors inparkeren en natuurlijk kippen vangen. In de andere items kan je Kempi onder andere in een ijssalon, een coffeeshop of in een gesloten jeugdinrichting verwachten.

De serie zal tot en met 13 december lopen en zal elke week op maandag in première gaan op de site van Kempi en op de site van TMF. Verder zal TMF in het live programma Kijk Dit Nou elke maandag, dinsdag en woensdag de items laten zien.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

12 November

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X