De Oostwaarts Mixtape

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”25329″]

In navolging van Groningen, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht bundelt ook Oost-Nederland haar krachten. Van Arnhem tot Zwolle en van Deventer tot de Doetinchem zijn acts, mc’s en producers bijeen gebracht door Het Burgerweeshuis om hun krachten te bundelen.

Het resultaat hiervan is de Oostwaarts Mixtape. Op deze mixtape staan o.a. namen als, FATA, Floawaz, Flow & Co, Grijze Massa, Bo.No.Boz, Djablo en ook Kabel en Henning. Van alle acts zijn tracks gemixt door Dj Danjah (FATA) en gemastered door Elio Debets (Deltabeats Studio). Zij vormden het tot een knallend geheel wat nu schuil gaat onder de naam Oostwaarts Mixtape. De mixtape zal op 20 mei worden uitgebracht in Het Burgerweeshuis in Deventer en alle bezoekers van deze avond zullen een gratis exemplaar van de mixtape ontvangen.

Tijdens de releaseshow zullen DJ Danjah, Djablo, Grijze Massa, Bo.No.Booz, Perfecd & Magama, Flow&Co, MuriaTEC en Kabel van de mixtape het podium betreden met als klap op de vuurpijl een optreden van Zo Moeilijk.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

12 May

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.