DefShop is de place to be voor al je streetwear

dngrs-nieuw-e1444747252469
Fashion is ontstaan op straat en Defshop begrijpt dat. Daarom is DefShop dè online plek om te shoppen voor streetwear. Met meer dan 17.500 artikelen, variërend van winterjassen tot schoenen en van caps tot jeans.

De liefde voor hiphop en de bijbehorende cultuur was de drijfveer voor oprichter Alexander. Die drijfveer zorgde ervoor dat hij van succesvolle E-Bay verkoper, naar de eigenaar van een bedrijf met 130 medewerkers ging. Het bleef echter niet bij DefShop, Alexander wilde meer en startte het merk Dangerous DNGRS. Opvallend, flashy en net een beetje over de top. Dangerous DNGRS stelt sociaal-politische vraagstukken en richt zich op de positieve kant van hiphop. Inmiddels bestaat de gehele collectie uit meer dan duizenden verschillende en vernieuwde stijlen, bestaande uit hoodies, t-shirts, baggy jeans en trainingsbroeken met grote prints en opvallende kleuren.

Naast het eigen merk zorgt DefShop ervoor dat je er altijd fresh uitziet met een uitgebreid aanbod van topmerken Nike en adidas, de dopeste caps van New Era en Rocawear voor al je classic hiphop gear. Mocht je er even niet uitkomen kan je altijd een kijkje nemen op hun blog om inspiratie op te doen.

Uiteraard zorgen ze ervoor dat de klanten zo snel mogelijk hun spullen binnen hebben. De levertijd is 3-4 dagen. Het kan natuurlijk voorkomen dat een product niet helemaal naar de zin is. Bij DefShop kan je de producten gratis retourneren en ruilen.

dngrs-outfit-of-the-week-e1449669416299 tips-om-witte-schoenen-sneakers-schoon-te-krijgen-e1449504918541 bomberjack-groen

12 January

X