Deze 3-jarige DJ zet de complete zaal op zijn kop

Het is ongelofelijk maar waar. Een 3-jarig jongetje uit Zuid-Afrika deed mee aan South Africa’s Got Talent en liet de mensen achter in absolute extase. De DJ met de naam Arch Jr. liet met zijn dj-set de complete zaal los gaan op zijn muziek.

Het begon allemaal met de hobby van zijn vader die een set voor zichzelf had aangeschaft en daarvoor wat muziek gedownload had. Zijn zoon Arch Jr. zag de mengpanelen al snel staan en ontdekte zo op piepjonge leeftijd een groots talent.

Dat de jongen niet zo maar op wat knopjes drukt is al snel duidelijk. Zo is meteen te zien dat hij gevoel voor tempo heeft en op de juiste momenten speelt met effecten. En dat allemaal met een stalen gezicht dat alleen maar gefocust is op zijn werk.

Dit zagen ook de juryleden al snel in en Arch Jr. kreeg meteen een gouden ticket voor de volgende ronde van South Africa’s Got Talent. Voor de beelden van de indrukwekkende auditie kun je de video hierboven kijken. Daarnaast is hieronder nog een filmpje hoe het allemaal begon voor de toen nog maar 2-jarige DJ!

Turn Up voor DJ Arch Jr.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

6 October

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.