Update: Diddy slaat Drake het ziekenhuis in

drake_x_diddy
Het schijnt dat Drake gisteravond in club Liv in Miami geslagen is door Diddy. Het gerucht verspreidt zich steeds verder over het internet en steeds meer getuigen posten erover. De eerste berichten meldden dat Drake zou hebben geprobeerd om Cassie te versieren en dat Diddy daar niet van gediend was.

DJ Sam Sneaker, de officiële DJ van Rick Ross was ook binnen voor de verjaardag van DJ Khaled en claimt alles te hebben gezien. Hij meldt dat het absoluut niet om Cassie ging, maar wel dat Drake 3 klappen heeft gehad, vervolgens verdween, om uiteindelijk in het ziekenhuis te belanden. Het wachten is nu natuurlijk op beeldmateriaal.

Update:: Het is nu ook bekend waar de beef over ging. Iemand uit het kamp van de producer Boi-1da heeft bevestigd dat Puff Drizzy heeft geslagen om het gebruik van de ‘0 to 100′ beat. De producer heeft de beat gemaakt toen Diddy hem uitgenodigd had voor een studiosessie. Diddy zou toen de beat naar Drake gestuurd hebben zodat hij een verse erop kon opnemen en vervolgens bracht Drake ‘0-100/The Catch Up’ uit. Vorige week werd bekend dat ‘0 to 100/ The Catch Up’ genomineerd is voor een Grammy wat nog wat olie op het vuur gooide.

djsamsneaker-tweets

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

10 December

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz