Diggy Dex bracht samen JW Roy het nummer ‘Treur niet’ ten gehore bij DWDD

Gisterenavond was Diggy Dex te gast bij het programma De Wereld Draait Door en deed daar zijn nieuwe single ‘Treur niet (ode aan het leven)’ live in de uitzending. Bekijk hierboven de minuut in de show en de gehele uitvoering hieronder.

‘Treur niet’ voor aanvang:

Slaap lekker:

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

3 November

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Diggy Dex bracht samen JW Roy het nummer ‘Treur niet’ ten gehore bij DWDD"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
tammer
Gast
tammer

Nix tegen Diggy Dex (integendeel) maar DWDD nodigt 9 van de 10 keer blanke rappers uit, terwijl 9 van de 10 rappers in NL NIET blank is.

cassie
Gast

Zit die tammer niet op de pik van ronnie kom je alsnog met een autistische opmerking.. Typhoon was de huisband van dwdd.. iets wat een blanke rapper nog niet is gelukt..

monk
Gast
monk

Als je alle donkere rappers die alleen maar opgefokte gangstershit spitten, eraf trekt, heb je ongeveer evenveel witte als donkere rappers (en dan ik heb ik Berry al van de witte rappers afgetrokken)

Rob
Gast
Rob

Das niet helemaal waar: ik zie daar vaak topnotch rappers zoals fresku, sef, dio, djvt, sjaak, ronnie, opposites, typhoon

HipHop010
Gast
HipHop010

@trammer
Jammer van je totaal op niks gebaseerde opmerking man, dit is typisch een gevalletje slachtoffer rol en hiermee benadeel je alleen maar de “discussie” over racisme. Alleen al dat je er over begint geeft aan dat jij vind dat er een verschil is tussen rassen. Zou triest zijn als dwdd moet denken “miss moeten we maar een donkere rapper uitnodigen anders vinden ze ons racistisch” Het gaat om de muziek en daarin is iedereen gelijk toch?.
Verder wel dope nummer!

【ポイント10倍】【送料無料】 靴 メンズ スニーカー カジュアルシューズ
Gast

このページでは、ワウのようでした。この公開にあなたの力を入れてくれてありがとうライトアップ。

wpDiscuz