Dion Mase presenteert zijn Leefstijl op 27 januari

Na een vijftal releases staat de rapper Dion Mase uit Spangen, Rotterdam weer klaar om op woensdag 27 januari zijn ‘Leefstijl’ EP te presenteren. De EP zal vanaf dan gratis te downloaden zijn op Puna.nl.

Dion Mase maakte in 2007 furore met zijn debuutmixtape ‘Wat Ik Zie’, die hij in samenwerking met DJ MP uitbracht. Vervolgens bracht Dion in hetzelfde jaar ‘Succes is Doelwit’ uit. Een jaar later deed hij weer van zich spreken met ‘Muziek van de Bodem’ en ‘Kennis is Kunstwerk’. Het afgelopen jaar heeft Dion voornamelijk nummers waar geen specifiek doel voor stond, op het internet gelekt. Hij verzamelde deze nummers in de EP genaamd¬† ‘Ik Ben’. Ondertussen werkte de rapper hard aan zijn volgende wapenfeit!

Voor zijn aanstaande release heeft het SP fenomeen voornamelijk gewerkt met de Rotterdamse producer Ballantyne. De twee ontmoetten elkaar een tijd geleden door een wederzijdse vriend en vanaf het moment dat Dion Mase bij Ballantyne in de studio zat, en de beats hoorde, was hij niet meer weg te krijgen. Het proces verliep zo goed en voelde zo natuurlijk dat ze besloten om ‘Leefstijl’ te maken.

De Leefstijl EP bevat in totaal 12 nummers, en zal naast de producties van Ballantyne ook beats van de Cellus Beatz en de Amsterdamse producers DJ Abstract (Puna.NL mixtapes, Dio) en Raven Bros (M.O. & Brakko) bevatten.

Vanaf 27 januari is DionMase’s Leefstijl EP hier op Puna.nl te downloaden! Zie de tracklist op de vervolgpagina..

22 January