Dit is de indrukwekkende autocollectie van Virgil van Dijk

Virgil van Dijk was een hele lange tijd geblesseerd, zo miste hij onder meer het EK deze zomer. De wereldverdediger van Liverpool liep vorig jaar namelijk een zware kruisbandblessure op, maar de voetballer zal zich tijdens zijn blessure niet verveeld hebben. De Bredenaar heeft namelijk een aardige wagenpark.

De voetballer uit Breda heeft zichzelf inmiddels opgewerkt tot de top van het betaalde voetbal. In 2018 verruilde Virgil van Dijk Southampton voor Liverpool, dat ruim 85 miljoen euro voor hem neertelde. Met zo’n transfersom heb je natuurlijk meerdere auto’s in je bezit.

Toen Virgil de overstap van Southampton naar Liverpool maakte besloot hij zichzelf te trakteren op een Mercedes-Benz G-Wagen. Deze auto kost zo’n 185.000 euro en heeft ongeveer een topsnelheid van 210 km/h.

De G-Wagen is niet de enige auto die de topverdediger bezit. Hij lijkt namelijk een duidelijke voorkeur te hebben voor een bepaald automerk. Naast de G-Wagen rijdt de verdediger namelijk ook in een een Mercedes ML en een Mercedes Viano. Deze auto’s zullen wellicht wat meer gericht zijn op zijn gezinsleven.

Het lijkt er verder op dat de topverdediger niet meer exclusieve auto’s tot zijn beschikking heeft. Het kan natuurlijk ook zijn dat hij deze auto’s misschien bewust geheim houdt voor de buitenwereld. Virgil van Dijk is op zijn socials vooral gericht op zijn leven als voetballer. Bekijk de twee overige wagens van Virgil hieronder.