Dit is het vermogen van MoBicep

Fitnessvlogger Mobicep heeft het goed voor elkaar. Mohamed Lemhadi oftewel MoBicep is al een lange tijd niet meer te vermijden op de socials. De man uit Breda maakt zoals jullie waarschijnlijk wel weten fitnessvlogs en heeft daarnaast een groot aanbod aan fitnesssupplementen. Hij lijkt heel veel geld te verdienen als we onder andere kijken naar de foto’s van zijn wagenpark op social media. Maar wat is het vermogen van Mobicep nou werkelijk?

We weten in ieder geval dat MoBicep meerdere bedrijven heeft en dat hij zijn inkomsten dus uit meerdere activiteiten haalt. De beste man uit Breda beschikt ongeveer 2,4 miljoen euro. Het bedrag dat hij per maand verdient aan zijn supplementenlijn wordt geschat op 210.000 euro. Dit komt uit op een jaarbedrag van meer dan 2.5 miljoen euro.

Op dit moment heeft hij een Lamborghini Urus, een Lamborghini Huricán Spyder en een Rolls Roys Dawn. Daarnaast heeft hij ook nog minder luxueuze auto’s tot zijn beschikking. De nieuwwaarde van alle auto’s bij elkaar is €1.625.000. Echter dien je wel te weten dat hij hoogstwaarschijnlijk lease deals heeft gemaakt voor de bovengenoemde auto’s.

Verder heeft Mobicep een tijd terug een villa gekocht ter waarde van 785.000 euro. De man uit Breda is gelovig en in de Islam is het niet toegestaan om rente te betalen over een huis. We gaan er daarom vanuit dat hij het huis zonder lening heeft gekocht.