🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Dit is waar de cover van Nas z’n album Nasir vandaan komt


Nas brengt vandaag zijn langverwachte nieuwe album uit. Het album was net als alle andere G.O.O.D Music releases van afgelopen weken omringd met geheimzinnigheid en het enige wat we wisten was dat de plaat zeven tracks zou tellen, geproduceerd door Kanye West.

Eerder deze week kregen we de tracklist te zien en vannacht verscheen in aanloop naar het album de naam en de cover van het album. Op de cover van het album, genaamd Nasir, zien we een aantal kinderen tegen een muur met hun handen boven hun hoofd. Één van de kids draagt een speelgoed robot en twee van de kinderen hebben wapens in hun hand.

De foto is gemaakt door fotojournalist Mary Ellen Mark en is onderdeel van het artikel The War Zone van verslaggever Jim Atkinson. Het stuk vertelt het verhaal van South Dallas, een achterstandsbuurt waar drugs, geweld en armoede onderdeel van het dagelijks leven waren. “Kids learn to play by watching the police, prostitutes work to support their habit, and families try desperately to stay together” staat in het artikel.

De foto’s van Mary zijn al tentoongesteld over de hele wereld en verschenen ook in magazines als Rolling Stones, The New York Times, Vanity Fair en Life. In 2003 won ze de Lucie Award for Outstanding Achievement in Documentary Photography en in 2014 kreeg ze de Outstanding Contribution Photography Award van de World Photography Organisation. Ongeveer een jaar later overleed de fotografe op 75-jarige leeftijd.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

15 June

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X