Dit kun je verwachten van de 31 acts op het 10-jarig jubileum van Puna.nl (1/3)

p-10-poster-digi-1
Aanstaande zondag is het eindelijk zover! Dan vieren we het 10-jarig bestaan van Puna.nl in een bomvolle Melkweg, met maar liefst 31 acts. Het festival duurt van 15:00 uur in de middag tot 00:00 uur en de acts zijn verdeeld over drie zalen. Voordat het zover is maken we een overzicht van wat je kan verwachten van alle artiesten.

Meer informatie over het 10-jarig bestaan van Puna.nl vind je op de Facebookpagina en kaarten zijn te verkrijgen via deze link.

Ronnie Flex
Ronnie is al jaren lekker bezig en was na het succes van New Wave niet meer te houden. Succes brengt shows met zich mee en de Capellenaar heeft nog nooit zo zelfverzekerd op het podium gestaan als nu. Momenteel werkt hij aan zijn nieuwe album met Boaz van de Beatz en is hij ready om de zaal op zijn kop te zetten met zijn classics, maar ook zijn nieuwe single Plek Als Dit.

SFB
SFB beloofde in 2014 dat ze de levels zouden resetten en nu, 2 jaar later, scoren ze succes na succes met RTL 1 en 2, New Wave en Lituatie met GLOWINTHEDARK. Een dag na ons 10-jarig bestaan laat Frenna ook nog zijn soloalbum Geen Oog Dichtgedaan los, dus we zullen sowieso een paar nummers van die plaat te horen krijgen.

Hef & Crooks
Op 10 jaar Puna.nl moet natuurlijk Hef aanwezig zijn. Van Boyz n the Hood tot Hefvermogen en van Papierwerk tot 13 waren we erbij en tijdens zijn show aanstaande zondag zal alles voorbij komen, dus bereid je voor. Hef neemt natuurlijk zijn broertje Crooks mee, die momenteel werkt aan nieuw materiaal. Wellicht krijgen we dus een voorproefje te horen.

Bokoesam
Bokoesam zit momenteel midden in zijn turn tour, maar heeft gelukkig tijd om met ons te turnen zondag. Hij heeft dit jaar al twee projecten uitgebracht, namelijk Een Beetje Voor Jezelf en de Bokoeyoncé mixtape. Hij heeft een show die alle kanten opgaat met tracks als Jij & Ik, Infrarood, Usain Bolt en Djembé.

Deze week begint de turn tour!! Met vrijdag Hengelo en zaterdag Leeuwarden. Kom dit meemaken met mij en @idalyamsterdam ??

Een video die is geplaatst door Bokoe Sheen (@bokoesam) op

Idaly
Nog meer muziek uit de 87, want ook Idaly is aanwezig. Hij debuteerde onlangs met zijn sterke Eindelijk EP en heeft daarnaast natuurlijk verschillende samenwerkingen die voorbij zullen komen.

Lijpe
Lijpe bracht afgelopen vrijdag zijn langverwachte tweede album Jackpot uit en die zat zoals we kunnen verwachten van de rapper, vol met passie. Zondag zal hij met diezelfde passie zijn tracks laten horen tijdens het 10-jarig bestaan.

Donnie
De extravagante Amsterdammer Donnie zit midden in een uitverkochte clubtour en mocht niet ontbreken in de line up. Alleen al met zijn verschijning en humor krijgt hij het publiek mee. Tel daar nog eens tracks als Mentaal, Winkeltje en Batras bij op en het wordt gegarandeerd feest.

Ray Fuego
Ray Fuego uit de SMiB maakt zich samen met de rest van zijn crew op voor de release van hun Bakuhatsu EP en ondertussen hebben ze een aantal bangers uitgebracht zoals Back Hand en Tonnop. De mannen staan erom bekend dat ze overal de tent afbreken en dat zijn ze ook aankomende zondag van plan.

Yung Nnelg
Naast Ray Fuego is ook Yung Nnelg uit de SMiB aanwezig. Op het podium verandert de rustig Nnelg in iemand die de zaal wil slopen en met bangers als Chamos en Tempo lukt dat altijd.

Jay-Way
Jay-Way is een Engelstalig talent dat indruk maakte met nummers als Cool Kid en Happen Dappen. Hij was onderdeel van de Encore Freshmen 2016 en is klaar om te laten zien wat hij kan op 6 november.

2 November