Dit kun je verwachten van de 31 acts op het 10-jarig jubileum van Puna.nl (3/3)

p-10-poster-digi-1
Aanstaande zondag is het eindelijk zover! Dan vieren we het 10-jarig bestaan van Puna.nl in een bomvolle Melkweg, met maar liefst 31 acts. Het festival duurt van 15:00 uur in de middag tot 00:00 uur en de acts zijn verdeeld over drie zalen. Voordat het zover is maken we een overzicht van wat je kan verwachten van alle artiesten.

Meer informatie over het 10-jarig bestaan van Puna.nl vind je op de Facebookpagina en kaarten zijn te verkrijgen via deze link.

Jonna Fraser
Na Lil Kleine en Broederliefde werd Jonna Fraser de derde Nederlandse hiphop act dit jaar die op de eerste plek terecht kwam in de Album Top 100. Dit deed hij met zijn derde EP in een jaar, genaamd Blessed. Uiteraard zullen we zijn nieuwste single Ik Kom Bij je horen, maar verwacht ook tracks als Do or Die en Ik Kan je Niet Laten.

Great Minds
De mannen van Great Minds brengen de meeste ervaring naar het podium van het 10-jarig bestaan en dat is terug te zien in hun shows. De energie spat er vanaf en de show bestaat uit Great Minds tracks, maar ook klassieke bangers van Sticks, Jiggy Djé en Winne. Dat belooft wat.

Adje
Ook Adje is van de partij zondag en met zijn nieuwe singles Maradona en I Don’t Wanna wordt er veel verwacht van zijn aankomende album Streetknowledge. Adje kennende zal hij nog niet eerder uitgebracht materiaal laten horen, maar natuurlijk ook zijn absolute banger Hele Meneer.

Cho
Naast Adje is Cho er natuurlijk ook bij. Hij heeft even zijn tijd genomen voor zijn album Knock Knock III, maar dan heb je ook wat. De plaat bevat van alles wat en dat is precies wat Cho in zijn shows laat horen.

SBMG
Tussen al het reizen door om aan nieuwe muziek te werken hebben de mannen van SBMG gelukkig tijd om bij ons op het podium te verschijnen. Ze brachten eerder dit jaar hun goed ontvangen album Richting Kraaie uit en ze maken zich op voor alweer een volgende plaat. Verwacht dat ze de zaal op z’n kop zetten met Mandela, Oeh Na Na, Langs Je Rij en Dansen.

Jozo
Jozo kwam de game in met zijn banger Erin Eruit en liet gelijk een goede indruk achter. Inmiddels heeft hij zijn Fast mixtape uitgebracht met onder andere de Erin Eruit remix met Mula B en Lijpe. De nieuwkomer is klaar om de zaal af te breken zondag.

D-Double
Men zit eigenlijk altijd te wachten op nieuwe muziek van D-Double en hij gaat veel vuur brengen aanstaande zondag, maar zoals we weten kan hij ook met tracks als Kibra komen

ANBU
De mannen van ANBU hebben voor een frisse wind gezorgd in de scene en brachten eerder dit jaar hun album Het Zonnige Zuiden uit. Met tracks als Real Real en Barkie op Zak zorgen ze voor een absolute turn up waar ze ook komen.

Poke
Wie Poke ooit live gezien heeft weet wat hem te wachten staat. Met zijn energieke show is het hele podium van hem en zorgt hij voor chaos in het publiek. Met fan favorites als Kantjes en Raak Me Niet Aan zal hij het dak eraf blazen.

Def Major
Def Major draait al een tijdje mee, maar bracht dit jaar eindelijk zijn langverwachte debuut EP De Jeugd uit. Daar bleef het niet bij want niet lang daarna volgde de Lachen Naar De Bank EP. Genoeg materiaal voor 6 november dus.

5 November

X