Dit zijn de auto’s van Frenkie de Jong

Frenkie de Jong heeft het goed voor elkaar. De Nederlandse middenvelder heeft zichzelf inmiddels opgewerkt tot de top van het betaalde voetbal. In 2019 verruilde de in Arkel geboren voetballer Ajax voor FC Barcelona, dat ruim 75 miljoen euro voor hem neertelde. Met zo’n transfersom heb je natuurlijk niet maar één auto.

Bij zijn voormalige club Ajax reed de 24-jarige middenvelder rond in een Mercedes, dat is niet zo gek, aangezien de Duitse autofabrikant de clubsponsor is van Ajax. Maar ook zijn huidige voetbalclub heeft een sponsor, namelijk Cupra. Ook van Cupra mocht hij een leuk model uitkiezen. Frenkie koos voor het model genaamd Formentor. Deze auto kost minimaal 42.905. De auto heeft 310 pk met een topsnelheid van 210 km/h.

De bovenstaande auto is niet de enige wagen die Frenkie de Jong heeft. Met een jaarsalaris van bijna 22 miljoen euro wil je natuurlijk ook iets kopen wat bij je past. De Nederlandse superster koos voor een zwarte Porsche Macan (S). Deze auto heeft 354 pk met een topsnelheid van 254 km/h.