Dit zijn de bizarre eisen die Kanye West en Jay-Z stellen als ze in een hotel verblijven

kanye jay-z rider

Kanye West en Jay-Z zijn 2 van de meest succesvolle artiesten in de hedendaagse hiphopscene en dat brengt natuurlijk ook de nodige privileges met zich mee. Zo zijn vandaag de riders bekend geworden met eisen van de rappers wanneer ze tijdens een toer in een hotel verblijven.

DE HOTELKAMER:
Over de hotelkamer staat op het lijstje van Jay-Z een kamertemperatuur van 21,5 graden en 3 Mayan tuberoos-geurende kaarsen. Ook heeft Jigga twee no go’s voor de staf van het hotel. 1) Niet stofzuigen in de buurt van zijn kamer. 2) Vraag niet om gratis concertkaartjes als je jezelf niet in verlegenheid wil brengen. Kanye daarentegen heeft specifieke geometrische eisen. Zo moeten bijvoorbeeld de vazen cilindervormig zijn. Daarnaast vraagt hij de staf om de rapper van een Genelecs 1031a speakers te voorzien. Ook houdt hij van tanden floss met mint-smaak, moet zijn cornflakes Kashi Go Lean aanwezig zijn en moeten de handdoeken zwart-gekleurd zijn.

DE DRANKVOORRAAD:

Kanye heeft ook een specifieke drankvoorkeur, dertien flessen van bij elkaar $3200,- waaronder 3 flessen Paradis Hennessy.
Jay-Z is op dit vlak wat makkelijker, alleen flessen Ace of Spades champagne, aangezien hij eigenaar van het merk is.

DE KINDERCLAUSULE:
Kanye heeft geen aparte eisen omtrent Nori. Maar Jay-Z heeft er een heleboel voor Blue Ivy. Zo moet de hele hotelsuite kindervriendelijk gemaakt worden. Zo wordt er gelet op de hoeken van kamers, scherpe voorwerpen, stopcontacten die verborgen worden en wordt er gezorgd dat beelden, lampen en breekbare voorwerpen minimaal aanwezig zijn. Ook drinkt Blue Ivy alleen organische en biologisch verantwoorde melk.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

2 November

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.