🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Dit zijn de internationale video’s die je vandaag moet zien met o.a. Kaaris, Ella Mai, Mabel en Kodak Black

Kaaris – AieAieOuille
Kaaris heeft de video van zijn nieuwe track AieAieOuille gedropt. De Franse rapper houdt zich de laatste tijd niet alleen maar bezig met muziek. Het zou zomaar kunnen dat hij binnenkort de ring in gaat met zijn rivaal Booba. Voor nu is AieAieOuille hieronder te bekijken.

AJ Tracey – Psych Out!
AJ Tracey werkt hard aan zijn debuutalbum, dat op 8 februari zal uitkomen. Zijn nieuwste single heet Psych Out, waarvan de videoclip vandaag is uitgekomen.

Ella Mai – Shot Clock
De Britse zangeres gooide afgelopen jaar hoge ogen met haar zelfgetitelde album. Eén van de tracks op het project, Shot Clock, heeft vanaf vandaag een videoclip.

Mabel – Don’t Call Me Up
De nieuwste single van Mabel heet Don’t Call Me Up. De track kwam vandaag uit en de bijbehorende clip ook. Check het hieronder.

Royce Da 5’9 – Cocaine
De in Detroit geboren Royce Da 5’9 bracht vorig jaar zijn album Book of Ryan uit. De videoclip van één van de tracks op het album, Cocaine, is vandaag uitgekomen.

Kodak Black – Testimony
Kodak Black bracht eind vorig jaar zijn album Dying To Live uit. Titeltrack Testimony verscheen al eerder als single en kreeg ook een eigen video, maar de rapper uit Florida brengt vandaag nóg een video uit voor de track. Het gaat om een nogal bijzondere geanimeerde video. Bekijk ‘m hieronder.

Casanova – 2AM ft. Tory Lanez & Davido
Casanova heeft de video van zijn samenwerking met Tory Lanez en Davido gedeeld. 


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

18 January

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X