DJ Abstract in Londen voor de PUMA x Alife Session met Mobb Deep

Streetwear merk ALIFE, uit New York, organiseert al jarenlang events in een intieme setting genaamd ‘ALIFE Sessions’. Gevestigde namen als Drake, Raekwon, Ghostface Killah en andere hebben in het verleden mee gedaan aan deze legendarische sessies.

Twee weken geleden werd er weer een ALIFE Session gehouden in Londen, dit keer in samenwerking met PUMA. De avond stond in het teken van de nieuwe collectie die de twee merken samen lanceerden en op het podium stonden lokale talenten Little Simz en Cult Mountain en de hoofdact van de avond was Mobb Deep.

Samen met DJ Abstract gingen we naar Londen om de PUMA x ALIFE Session bij te wonen. Hij sprak daar met twee leden van de Alife crew, die onder andere vertelden over hun samenwerking met PUMA. Ook waren we natuurlijk bij de optredens en vroegen Abstract wat hij ervan vond. Check de beelden van de trip hierboven.

De PUMA x Alife collectie – bestaande uit footwear en apparel – is nu verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, waaronder Baskèts en Sneakerbaas.