DJ Khaled gaat zijn eigen zeep uitbrengen

Afgelopen dinsdagavond was DJ Khaled te gast bij de Conan Show om over zijn aankomende album, “Father Of Asahd”, te praten. Ook benoemde hij een aankomende single in samenwerking met Justin Bieber en “andere vrienden”, maar door een gelekte post van de videoshoot weten we dat Chance The Rapper en Quavo ook een aandeel zal hebben op deze track. Over de releasedate’s wilde hij niks zeggen, maar ze zullen snel te beluisteren zijn.

Naast het gesprek over de aankomende releases kondigt hij ook iets heel anders aan. DJ Khaled is altijd erg open geweest over het feit dat hij alleen Dove zeep gebruikt, en dat dat zijn sleutel tot succes is. Maar vandaag kondigt hij bij de Conan Show aan dat hij op zijn vakantie tot een ingeving kwam, en hij zijn eigen zeep lijn wil gaan lanceren. Of dit echt gaat gebeuren, is niet zeker maar aangezien het uit DJ Khaled komt, weet je het maar nooit.

Bekijk het stuk over de single met Justin Bieber en het aankomende album hieronder en de aankondiging voor zijn zeep lijn hierboven.

11 July