🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

DJ Khaled is Father of Asahd: 10 momenten uit het leven van de bekendste peuter in hiphop

Op 23 oktober 2016 werd DJ Khaled voor het eerst vader. Los van het feit dat vader worden een levensveranderende gebeurtenis op persoonlijk vlak is, betekende het voor Khaled achteraf ook een belangrijk moment in de carrière van de DJ. Inmiddels is Asahd twee jaar en heeft hij al meer meegemaakt dan de meeste volwassenen in hun hele leven. Zo komt hij op de grootste evenementen en is hij bekend bij vrijwel iedereen uit de hiphop scene. In aanloop naar het album Father of Asahd, dat aanstaande vrijdag uitkomt, verzamelen we de beste momenten uit het prille leven van de peuter.

1. DJ Khaled zet de geboorte van Asahd op Snapchat
Het begon al toen Asahd nog niet eens op de wereld was. DJ Khaled was al redelijk populair op het social media platform, maar toen hij de geboorte van zijn zoon op snap zette was het hek van de dam. De DJ verbaasde het hele internet met de intieme beelden die hij opnam terwijl hij zijn album Major Key afspeelde bij het ziekenhuisbed.

2. Asahd wordt Executive Producer van Grateful
Toen Khaled vier maanden oud was had hij zijn eerste job al te pakken. Z’n vader maakte hem executive producer van zijn nieuwe album Grateful. Khaled pakte het groots aan en liet geen moment onbenut om de belangrijke job van zijn zoon te benadrukken. Naar eigen zeggen hoeft hij alleen te kijken naar Asahd om erachter te komen of een track een hit is en daarom heeft hij hem ingeschakeld voor Grateful. Uiteindelijk ging het album platina en mocht Asahd zijn eerste plaat in ontvangst nemen voordat hij een jaar oud was.

3. Asahd geeft zijn eerste TV “interview”
In aanloop naar zijn album Grateful ging DJ Khaled langs bij het TV programma Live With Kelly and Ryan. Asahd was er natuurlijk bij en tijdens het interview werd hij het podium op gebracht. Asahd maakte gelijk indruk met zijn vrolijke voorkomen en Khaled stelde zijn zoon voor aan de kijkers zoals alleen hij dat kan.

4. Khaled koopt een diamanten Rolex voor zijn zoon
DJ Khaled doet er alles aan om de wereld te laten zien hoeveel hij van zijn zoon houdt. We weten al jaren dat de DJ extravagant is en dat blijkt nog maar eens als hij besluit een cadeautje te kopen voor zijn zoon. Asahd is 1 jaar oud als hij een diamanten Rolex ter waarde van 34.000 dollar aan zijn pols krijgt. Hij moet tenslotte wel een bijpassend uurwerk hebben bij zijn outfits. Je weet maar nooit waar iemand van 1 op tijd moet zijn.

5. Asahd belt zijn advocaat in Apple Music commercial
Ter promotie van zijn single No Brainer verscheen Khaled samen met zijn zoon in een commercial van Apple Music. In de clip neemt Asahd het heft in eigen handen en belt zijn advocaat, omdat hij meer wil verdienen. Ook wil hij de naam van hun act veranderen in Asahd and Khaled. De stem bij het acteerwerk van Asahd wordt verzorgd door niemand minder dan Kevin Hart.

6. Asahd showt zijn indrukwekkende sneakercollectie
Terwijl er mensen voor de deur slapen bij sneaker-winkels voor de meest exclusieve schoenen, krijgen Khaled en Asahd ze gewoon opgestuurd. Inmiddels heeft de jongste sneakerhead van de game al een indrukwekkende collectie opgebouwd en Complex ging een kijkje nemen voor een beter beeld.

7. Asahd krijgt eigen Air Jordan lijn
DJ Khaled is altijd al een fan geweest van Air Jordan en dat is terug te zien in zijn sneakerkast. Die liefde voor het merk heeft al geleid tot meerdere samenwerkingen en de DJ heeft die liefde doorgegeven aan zijn zoon. Toen Asahd anderhalf was mocht hij dan ook zijn eigen collectie bij het populaire merk designen.

7. Asahd steelt de show bij de BET Awards
DJ Khaled mocht in 2017 de de BET Awards afsluiten met zijn hitsingle I’m The One. Voor de show had hij Chance the Rapper, Quavo en Lil Wayne bij zich. Grote afwezige was echter Justin Bieber die op dat moment aan het touren was. Khaled had echter een verrassing voor het publiek. Hij haalde Asahd op het podium om hem bij te staan tijdens de show.

9. Asahd viert zijn tweede verjaardag in afgehuurd stadion
Om de tweede verjaardag van Asahd te vieren besloot Khaled all out te gaan. Hij huurde een volledig honkbalstadion af en liet er een kermis in bouwen. Er werden tientallen kinderen uitgenodigd, er was een modeshow, honkbal-ster Derek Jeter kwam langs en het Asahd Initiative werd gelanceerd (een programma om minderbedeelde kinderen te helpen).

10. Asahd is gastjurylid bij The Four
DJ Khaled was vast jurylid bij het populaire programma The Four met Diddy. In het programma nemen zangers het tegen elkaar op in een battle om één van de vier felbegeerde stoelen. Khaled besloot het wat makkelijker te maken voor zichzelf en nam de executive producer van zijn album Grateful mee naar de show. Asahd moest hem helpen met keuzes maken tijdens de show en deed dat glansrijk.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.
 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X