🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Drake afgekapt tijdens controversiële overwinningspeech bij Grammy’s


Childish Gambino werd vannacht de grote winnaar bij de 61ste jaargang van de Grammy’s. De artiest haalde zijn prijzen binnen met This is America, een track die kritiek uit op de Amerikaanse samenleving. Childish Gambino kwam zijn Grammy’s dan ook niet zelf ophalen, vanwege het gebrek aan aandacht voor hiphop. Van te voren weigerde hij al op te treden op de avond zelf. Kendrick Lamar en Drake sloten zich bij de rapper aan.

Het belangrijkste jaarlijkse muziekgala staat er al langer om bekend hiphop minder snel te belonen. De laatste keer dat een hiphop-act de Grammy voor het album van het jaar won, is immers vijftien jaar geleden. De mannen van Outkast gingen er toen vandoor met de prijs. Inmiddels is hiphop wereldwijd de meest beluisterde muziek, maar dat is niet terug te zien in het aantal prijzen dat naar rappers gaat.

Drake was wel aanwezig op het gala om de prijs voor God’s Plan in ontvangst te nemen. In zijn speech zei hij dat artiesten geen Grammy’s nodig hebben om voldoening en waardering uit hun werk te halen. “Dit soort shows heb je niet nodig,” voegde hij daaraan toe. Na het afronden van het eerste gedeelte van zijn praatje nam hij een korte pauze om het applaus in ontvangst te nemen. De regie had dit niet door en ging over tot de reclame, waarna Drake zijn speech besloot af te kappen. Een woordvoerder van de Grammy’s benadrukte dat het om een ongeluk ging.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

11 February

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X