Drake en NFL ster Antonio Brown bezorgen 63-jarige vrouw de dag van haar leven


Drake is de laatste tijd druk bezig om mensen blij te maken. Nadat hij vorige week een middelbare school verraste met 25 duizend dollar, een student een beurs t.w.v. 50 duizend dollar gaf en de boodschappen alle klanten in een supermarkt betaalde heeft hij ook nog een 63-jarige vrouw de dag van haar leven bezorgd.

Afgelopen jaar hoorde Drizzy voor het eerst over Odalie Paret, de huishoudhulp in het Fontainebleau Miami hotel, toen ze in de Miami Herald sprak over de stijgende huren in Miami. Voor haar baan reist ze elke dag vier uur met de bus om haar vijf kinderen te onderhouden en Drake besloot dat ze het verdiende om in de watten gelegd te worden.

De rapper sloeg de handen ineen met één van de beste wide receivers van de NFL, Antonio Brown van de Pittsburgh Steelers, en samen gaven ze Paret de dag van haar leven. Nadat ze een massage kreeg in het hotel waar ze werkt mocht ze eten bij Michael Mina’s StripSteak steakhouse. Daarna ontmoette ze Drake en Brown die haar zeiden dat ze 45 minuten lang onbeperkt mocht shoppen bij Saks Fifth Avenue. Dat werd uiteindelijk 10 duizend dollar.

God's Plan x Call God 🙏🏿 @champagnepapi

A post shared by Antonio Brown (@ab) on

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.

15 February

X