Drake fans denken te weten wat het verhaal is achter zijn opmerkelijke album cover

Morgen is het zover en dan brengt Drake eindelijk zijn langverwachte ‘Certified Lover Boy’ album uit. Net als bij de release van Kanye West kijken nu ook miljoenen mensen uit naar het zesde studioalbum van Drake. In aanloop naar het album is de Canadees volop bezig met zijn promo voor zijn album en hij pakt groots uit. e OVO frontman besloot om zijn gastbijdrages aan te kondigen middels gigantische billboards door heel Amerika.

De Canadees onthulde eerder deze week zijn opmerkelijke album hoes en dat is weinig mensen ontgaan. Het is nogal een mysterieuze album cover. Op de cover van het album staan namelijk twaalf emoji’s van zwangere vrouwen, elk met een andere huidskleur.

De album cover zorgde voor veel vraagtekens in de scene, maar zijn fans denken het verhaal achter de cover te weten. Volgens de fans van Drake staat de albumhoes vol met zwangere vrouwen, omdat het album ‘negen maanden’ later wordt gereleased, net zoals bij een gemiddelde zwangerschap het geval is. Bekijk de analyse van enkele Drake-fans hieronder.