Drake haalt meerdere malen uit naar Meek Mill tijdens show in diens thuisstad Philadelphia

drake-city
Net wanneer je dacht dat de beef tussen Drake en Meek Mill op een laag pitje terecht was gekomen veranderde Drake tijdens een show dit weekend de tekst van Back 2 Back en gooide wat olie op het vuur door Meek Mill in de track een pussy te noemen. De timing hiervoor was niet toevallig, want ook hij wist dat hij de dag erna in Meek z’n thuisstad Philadelphia moest optreden.

Gisteravond was dat moment daar en de Canadees hield zich niet in. Hij startte bijvoorbeeld de show met de track Summer Sixteen en veranderde opnieuw de tekst van een aantal tracks om zijn pijlen op Meek te richten. Tijdens Trophies bijvoorbeeld werd “This a f*ck-them-boys, forever-hold-a-grudge song” veranderd in “fuck-that-boy-forever, I hold a grudge son.” en in Still Here zei hij “Man you not really from Philly and they can tell n*gga”.

Dit was nog niet alles want hij daagde Meek aan het eind van de show nog uit door te zeggen; “And just remember, when you watch that video over and over tonight, it’s not about your city, I love your city. You did that shit to your motherf*ckin’ self boy.”

https://twitter.com/IamAkademiks/status/767533833055002624

https://twitter.com/IamAkademiks/status/767534664949039108

https://twitter.com/IamAkademiks/status/767539495340302337

"You not really from Philly and they can tell nigga" 😂 #SummerSixteenTour #Drake #Drizzy

A post shared by Drake's #1 Fan (@aboodovo) on

22 August