Drake presenteert zijn eigen exclusieve champagne

Drake is naast zanger en rapper natuurlijk ook gewoon een keiharde zakenman. We kennen natuurlijk allemaal zijn kledinglijn OVO en begin vorig jaar bracht Drizzy ook al zijn eigen whiskey label op de markt. Vandaag wordt duidelijk dat de Canadese rapper verdere stappen gaat maken in de drankwereld.

Geen whiskey dit keer maar champagne. De champagne zal de naam Mod Sélection gaan dragen. De champagne is in handen van dezelfde personen waar Drake eerder al de whiskey samenwerking mee produceerde. Het merk bestaat al sinds 1892, 5 generaties lang wordt de champagne uit de Franse Vallée de la Marne al geproduceerd. Het is nu echter voor het eerst dat het merk publiekelijk wordt verkocht. De champagne zal in twee versies beschikbaar zijn een Reserve versie en een Rosé versie.

Degene die een flesje Drake champagne wil bemachtigen moet wel diep in de buidel tasten: de Reserve champagne kost zo’n 300 dollar en de Rosé versie koop je voor 400 dollar. Bekijk in onderstaande Twitter-post hoe Drizzy zijn nieuwste merk aan het publiek verkoopt.

More Stories
Skepta presenteert eigen voetbalschoen ‘Sk Phantom’ met Nike