Take Mokum met Winne, Tastic, Dion Masé & Kleine Jay

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”43241″]

Wie de afgelopen weken in de buurt van Amsterdam is geweest, weet dat Nike bezig is de stad rennend over te nemen. Puna.nl steunt de Run Unleashed, Take Mokum actie en wij kregen daarbij hulp van Winne & Tastic en Kleine Jay & Dion Masé. In het bovenstaande filmpje zie je hoe deze vier rappers het tegen elkaar opnemen in een estafette door Amsterdam, met als eindpunt het speciale Nike Runhouse aan de van Baerlestraat 5.

Op zaterdag 9 oktober a.s. vindt deel 2 plaats van deze battle in het Amsterdamse Vondelpark. Wat wordt de uitslag van Team Winne & Tastic VS. Team Kleine Jay & Dion Masé?! Je hoeft dit niet te voorspellen, maar jij kan het wel beslissen! Hoe? De rappers doen het deze keer namelijk niet alleen, maar willen dat er zoveel mogelijk fans met hun meedoen! Dus durf jij het aan om met je favoriete rappers mee te rennen? Het enige wat je moet is je met een Facebook account aanmelden voor het evenement op FB, simpel toch! Wij verloten vervolgens 50 startplaatsen.

Lees verder om te weten welke exclusieve beloning bij de finish op je staat te wachten!

Dus ren je mee op 9 oktober? Nike zorgt voor de Running Shoes die je kan lenen, voor een versnapering, een gezellige sfeer en twee dope prijzen!
Terwijl je lekker uitblaast in het Run’s House krijg je een showcase te zien van Winne, Tastic, Dion Masé en Kleine Jay & Cartes! Daarnaast krijgt iedere deelnemer een exclusief Puna.nl X Nike Run Unleashed t-shirt. Voor de echte liefhebbers is dat alleen al een reden om mee te rennen!

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

6 October

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.