Een blonde Kanye voor het eerst gespot na zijn mental breakdown

schermafbeelding-2016-12-09-om-10-39-35
Kanye is voor het eerst na zijn mental breakdown én zijn ziekenhuisopname weer gespot. En hij rockt een blonde coupe. Deze week werd hij voor het eerst in het openbaar gezien, hij bezocht een meubel- en kunsttentoonstelling van Rick Owens en het meest opvallendste was toch zijn haar.

Het is goed om te zien dat Kanye zijn oude leventje weer oppakt. Onlangs gingen de geruchten rond dat hij weer werkt aan nieuwe muziek in zijn Bel-Air Mansion. Kort naar de release van The Life Of Pablo, kondigde Yeezy de plaat Turbo Grafx 16. Ook zei hij dat hij dit jaar nog twee albums uitbrengt, wellicht kan hij deze belofte door de recente gebeurtenissen niet naleven maar toch is er een mysterieuze tracklist van de plaat verschenen.

De laatste tijd deelt producer Pete Rock veel teasers van nieuwe muziek en blijkbaar zijn dit samenwerkingen met Yeezy: “playing 45s in da lab with Kanye West”, schreef hij. De clips die hij via Instagram deelt zijn hieronder te bekijken, het valt op dat er in een van de video’s een handgeschreven tracklist voorbij komt. Zou dit de tracklist van Turbo Grafx 16, de follow-up van The Life Of Pablo? Check het hieronder en oordeel zelf.

1. Metroid Other
2. Muramasa the Demon Blade
3. New Super Mario Bros
4. No More Heroes 2
5. Okami
6. Pikmin 2
7. Rabbids Go Home
8. Red Steel 2
9. Resident Evil
10. Silent Hill
11. Sin & Punishment 2
12. Sonic Colors
13. Super Mario Galaxy Pt. 1 & Pt. 2
14. Tatsunoko vs. Capcom

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

9 December

1 comment

Leave a Reply

1 Comment Aan "Pusha T werkt samen met Adidas voor nieuwe EQT Ultra Boost"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Marleen
Gast
Marleen

Ben echt fan van adidas, trouwens je kunt via https://www.spydeals.nl/adidas/kortingscode altijd een code vinden voor extra korting!

wpDiscuz