Een getalenteerde diehard fan maakte dit ongelooflijke borstbeeld van Eminem

Dat Eminem in al die jaren een hele trouwe fan-base heeft opgebouwd is bij veel mensen geen geheim. Toch was het een enorme verassing toen bleek dat er een fan wel een hele mooie ode voor Slim Shady in petto had.

Aleksander Walijewski​, een 23-jarige grafisch design student was zo geïnspireerd geraakt door Eminem’s muziek en visie dat hij besloot om een sculptuur van de legendarische rapper zijn gezicht te maken.Zo geeft Walijewski aan “Ik wou graag de focus en spanning op zijn gezicht laten zien, net alsof hij weer eens het publiek in kijkt dat zijn naam luid aan het scanderen is.”

Het complete borstbeeld van Eminem nam maar liefst 50 uur aan werk in beslag, maar het was iedere minuut ruimschoots waard. In een Interview met MLIVE liet Walijewski weten dat hij hoopt dat Eminem het kunstwerk online ziet zodat hij hem ooit persoonlijk als gift aan de rapper kan geven. Er is een grote kans dat Eminem het maar al te graag aan zijn collectie wil toevoegen. Bekijk het volledige sculptuur van het gezicht van Eminem via de video hierboven.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

3 November

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.