Een timeline van de P Money vs Dot Rotten beef, inclusief de laatste Bruck Beyond Broke diss van P Money


Al een tijdje is er spanning tussen grime MC’s P Money en Dot Rotten. Het begon in de tijd dat N.E. samen met Jendor en P Money de OGz opzette. N.E. nam Dot Rotten onder zijn hoede maar die kon het niet vinden met voornamelijk Jendor en Little Dee. Toen N.E. kwam te overlijden wilde Dot Rotten de begrafenis niet verpesten door zijn issues met de OGz leden, dus besloot hij niet te komen. Dit werd door de leden als disrespect gezien en sindsdien had P Money Dot Rotten in het vizier.

Begin deze maand was Dot Rotten te gast bij Charlie Sloth en tijdens zijn Fire In The Booth had hij wat woorden over voor P Money.

Een paar dagen later gooide hij nog wat olie op het vuur bij Sir Spyro door zijn pijlen wederom te richten op P en de OGz.

Na enkele tweets heen en weer kwam Dot met zijn Organised Grime Freestlye, gericht op P.

P Money besloot eindelijk te reageren met zijn Real Talk op de Mic Righteous beat.

Money vond dat de reactie te lang duurde, dus gooide hij er nog een track/video tegenaan. Hij liet de Snake EP los met de tracks Real Talk, Mug en Liars in the Booth. Alledrie gericht op Dot.

Enkele dagen later besloot Dot Rotten dat het tijd was voor zijn reactie. Hij pakte de Real Talk beat en maakte zijn eigen versie.

Afgelopen zondag maakte P Money bekend dat aanstaande vrijdag zijn tweede Snake EP uitkomt en ter ondersteuning dropt hij de Did You Notice? video waarin hij reageert op Real Talk van Dot.

Gisteren was het weer de beurt aan Dot Rotten die maar liefst twee video’s uitbracht gericht op Money, namelijk Facts en Steak Bake.

P Money had al een nieuwe disstrack, inclusief video, klaarliggen en liet gisteravond de Bruck Beyond Broke clip los.

Voor nu is het even wachten wat Dot Rotten gaat doen, maar het lijkt erop dat beide MC’s voorlopig nog niet klaar zijn.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

26 July

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.