🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Eminem kondigt nieuw album aan met een bijzondere advertentie voor medicijnen

Eminem’s manager, Paul Rosenberg, kondigt Eminem’s nieuwe album ‘Revival’ aan op een hele aparte manier. Paul Rosenberg plaatste gisternacht een foto op Instagram waar hij Yellawolf’s nieuwe album ‘Trial By Fire’ promoot, dat morgen uit zal komen. Op de achtergrond van de foto zie je een billboard aan een gebouw hangen dat een nieuw medicijn promoot genaamd ‘Revival’. De stan’s onder ons waren gisternacht scherp en zagen gelijk de horizontaal omgedraaide ‘E’ in ‘Revival’ staan, wat al jaren lang de ‘trade mark’ logo van de rapper uit 8 Mile is.

Look what arrived at the Shady offices today! @Yelawolf TRIAL BY FIRE comes out this Friday 10/27! #cdbaby

A post shared by Paul Rosenberg (@rosenberg) on

De site van ‘Revival’ staat vol met subliminale referenties naar Eminem. Zo geeft de site aan dat het medicijn geen serieuze bijwerkingen heeft, maar mocht je toch last hebben van  zwetende handpalmen of hersenletsel wordt je vriendelijk verzocht om een dokter te bellen.

”REVIVAL does not cause these side effects, but if you have them you should for sure seek medical attention, “I need a doctor.”

Ook staat er een Amerikaans telefoonnummer ‘1-833-243-8738’ vermeld, wat als informatielijn dient. Als je het nummer belt word je in een wachtrij geplaatst waar je als achtergrondmuziek de instrumental van ‘I Need A Doctor’ hoort.

Het medicijn ‘Revival’ wordt geproduceerd door Popsomp Industries, een afkickkliniek die in 2009 werd gebruikt voor het promoten van Eminem’s album ‘Relapse’.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

26 October

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X