EP: Kempi – PPB2 + weggeefactie

Kempi brengt vandaag zijn eerste release in eigen beheer uit sinds hij onlangs bekend maakte dat hij zijn contract met Top Notch niet heeft verlengd. De rapper geboren als Jerrely Slijger viert vandaag niet alleen zijn release, maar ook zijn 26e verjaardag. Bij deze de felicitaties namens het Puna team! De EP PPB2, voluit Peter Pan Boy 2, is de opvolger van het eerste deel die Kempi op 11 mei jl. online dropte, deze is overigens nog steeds gratis te downloaden.

Peter Pan Boy 2 is een 16-tracks tellende EP met wat Kempi omschrijft als zijn hardere tracks. Naast R.Kay zijn Fibstar, Lens, Jermain Niffer en Ben Taylor de enige gastoptredens op de plaat. De producties zijn voornamelijk door nieuwe talenten geleverd. Op 23 juni a.s. treedt Kempi op tijdens de eerste #86Ambushtour. De show is alleen toegankelijk voor genodigden en jij kan erbij zijn! Hoe? Ga nu naar Facebook, ‘like’ de Ambushtour pagina en je hoort snel meer.

Daarnaast mogen we van de jarige jop 2 #Freebirds zonnebrillen weggeven. Degene die in een comment Kempi op de leukste weet te feliciteren maakt kans op een zonnebril! Ga snel naar de vervolgpagina voor de tracklist en downloadlink van de ‘Peter Pan Boy 2’ EP…

DOWNLOAD: Kempi – Peter Pan Boy 2 EP

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

18 June

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.