🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Er is geschoten bij een videoshoot van 6ix9ine, Kanye West & Nicki Minaj


Vannacht werd bekend dat 6ix9ine, Kanye West en Nicki Minaj een videoclip aan het opnemen waren in Los Angeles. Het is niet bekend om welke track het gaat of zelfs voor wiens project het is. Tekashi en Ye brengen beide op 23 november een album uit, dus het lijkt erop dat het voor één van hun is. The collabo tussen het trio is geen verrassing aangezien we al eerder zagen dat 6ix9ine en Kanye samen aan het werk waren in de studio en Nicki met beide artiesten heeft samengewerkt.

The Blast meldt dat de opnames vroegtijdig ten einde zijn gekomen nadat er is geschoten op de set. Getuigen vertellen aan de website dat het zou gaan om een drive-by en de politie laat weten dat ze vijf hulzen gevonden hebben. Op het moment van de schietpartij waren alleen Kanye en Tekashi aanwezig, maar beide rappers zijn ongedeerd. Ook de rest van de mensen die aanwezig waren op de set zijn met de schrik vrij gekomen. De politie van Beverly Hills doet momenteel onderzoek en bekijkt beveiligingsbeelden uit de buurt. Er is momenteel nog niemand aangehouden.

Het is niet de eerste keer dat er geschoten wordt tijdens een videoshoot van 6ix9ine. Zo werd er ook geschoten bij de opnames van de Get The Strap video van de regenboograpper met 50 Cent.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

9 November

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X