🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

april, 2019

20apr21:0023:55Duvelduvel celebrates 20 years of Rijmpappie#1Rotterdam

Tijd

(Zaterdag) 21:00 - 23:55

Locatie

Roodkapje Rotterdam

Delftseplein 39

Details

Ruyzdael Music presenteert de vinyl release van het eerste Duvelduvel album Rijmpappie#1 tijdens Motel Mozaique Festival. Om dit stukje Nederlandse hip-hop geschiedenis te vieren geeft Duvel samen met DJ Git Hyper een zeldzaam concert in de intieme setting van Roodkapje Rotterdam en knalt hij nog eenmaal alle Duvelduvel hits!

DJ support: Ruyzdael Sounsystem (feat Dim Browki & Uncle Clyde)

Voor de hardcore Duvel-fans stelt Ruyzdael Music een speciale package deal beschikbaar; deze bevat Rijmpappie#1 (zeer gelimiteerd en genummerd vinyl album) + special edition Duvel t-shirt.

OPGELET: De eerste 60 kopers van deze exclusieve package deal ontvangen een gratis dagkaart voor MoMo die tevens toegang verschaft tot het Duvel concert. Dus wees er dus op tijd bij! De kaartverkoop start op donderdag 28 maart om 11.00 uur via Ticketmaster [ticketlink wordt nog aan het event toegevoegd]

Package deals kunnen worden opgehaald bij sneaker store Woei op zaterdag 20 april tussen 17u – 18u. Liefhebbers kunnen hun album hier tevens laten signeren door Duvel.

***

Rijmpappie#1

Duvel is zonder twijfel een van de meest eigenzinnige en ongrijpbare individuen in het vaderlandse muzieklandschap. Non-conformistisch, altijd op zoek naar een nieuwe (muzikale) uitdaging en wordt beschouwd als een van de grondleggers van de Nederlandstalige Hiphop. Eind jaren ’90 bracht hij het album Rijmpappie#1 uit met bijdragen van onder andere Supahdupah en Rein de Vos.
Het album zou uitgroeien tot een underground hiphop document met tijdloze klassiekers als ‘De neus van de zalm’, ‘Meer Bommen’ en ‘Wat wil je nou beginnen’, maar echter nooit uitkomen op plaat. Vorig jaar bestond Rijmpappie#1 alweer twintig jaar en om dat te vieren verscheen het album digitaal en binnenkort dus ook in beperkte oplage op vinyl via het indie label Ruyzdael Music.

Let op: de liveshow van Duvel vindt plaats tussen 22.00 en 22.45 uur.

Locatie liveshow: Roodkapje, Delfseplein 39
Locatie signeer sessie: Woei sneaker store, hoogstraat 65a

***

MOMO Festival 2019

Dit unieke optreden van Duvelduvel is onderdeel van festival Motel Mozaique (MOMO). Op 18, 19 en 20 april 2019 ontdek je de urgentste nieuwe muziek, kunst en performances op de tofste venues en onverwachte locaties van Rotterdam.

MOMO presenteert meer dan 100 concerten, performances, guided tours en expo’s van internationale en nationale artiesten. Fans van Duvelduvel zullen ook zeker dit waarderen: Winne & De Likt | MOMO Festival 2019 openingsavond

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X