🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

juni, 2019

08jun18:3022:00Kevin | Release PartyIn Annabel

Tijd

(Zaterdag) 18:30 - 22:00

Locatie

Annabel

Schiestraat 20

Details

Motel Mozaique Concerts & Annabel presenteren

KEVIN | RELEASE PARTY
+ special Guests

KAARTVERKOOP ON SALE
10 mei om stipt 10.00 uur.
Tickets €16,50 (incl. fee):
> Annabel: http://www.annabel.nu/kevin-release-party
> Motel Mozaique: http://bit.ly/kevin-ticketmaster

De minimum leeftijd voor dit concert is 16+. Vanaf 12 jaar worden bezoekers alleen onder begeleiding van een volwassene binnen gelaten.

KEVIN GAAT LEKKER
De geboren en getogen Rotterdamse rapper Kevin weet altijd te imponeren met zijn trage flow en verhalende rap. In 2016 bracht hij zijn EP ‘Kleine Versnelling’ uit. En die ging lekker! Na één dag stonden namelijk alle 9 tracks in de Nederlandse top 50 van Spotify. Met deze EP heeft hij uiteindelijk 27 weken in de charts gestaan. Begin 2018 bracht Kevin zijn debuutalbum ‘Lente’ uit, waarmee hij de felbegeerde nummer één positie in de Dutch Album Top 100 voor 2 weken domineerde. Sindsdien is Kevin niet meer uit de Top 100 weg te denken.

NIEUWE ALBUM RELEASE
Na de succesvolle ‘Kleine Versnelling’ EP en zijn debuutalbum ‘Lente’ dropte Kevin op 3 mei zijn tweede album. Op het album ‘Vrij’ staan vijftien tracks met gastbijdrages van onder andere Bizzey, Chivv, D-Double, Idaly, Murda en Sticks. Ter ere van zijn album release geeft Kevin op 8 juni een exclusieve show in Annabel! Met als kers op de taart verschillende special guest optredens. Ben je erbij?

LUISTER VRIJ OP SPOTIFY
Check het nieuwe album van Kevin ‘Vrij’ via
open.spotify.com/album/5aHDQ5qgF7qug3QwxRxC4y

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X