oktober, 2017

05okt19:30Puna.nl presents J. Cole4 Your Eyez Only Tour

Tijd

(Donderdag) 19:30

Locatie

Ziggo Dome

De Passage 100

Details

J. Cole was de eerste artiest die onder contract kwam bij het label Roc Nation van Jay-Z. Onder het label bracht hij de twee mixtapes The Warm Up en Friday Night Lights uit. Tegenwoordig is hij werkzaam onder zijn eigen label genaamd Dreamville Records. Met zijn muziek zorgt hij altijd voor een uniek verhaal dat wordt gekenmerkt door zelfreflectie en confrontatie.

Na Cole World: The Sideline Story, Born Sinner en 2014 Forest Hills Drive verscheen eind vorig jaar uit het niets zijn vierde studioalbum genaamd 4 Your Eyez Only. Op het album staan geen gastbijdrages net zoals op zijn vorige album 2014 Forest Hills Drive. Dat weerhoudt J. Cole er zeker niet van om goede resultaten te behalen met het album. Zo haalde 4 Your Eyez Only binnen vier maanden de platina status.

Dit jaar besloot hij met zijn nieuwe album te gaan touren en geeft hij 57 shows over de hele wereld. Ook Nederland is dit jaar weer de de gelukkige. Nadat hij twee jaar geleden nog stond in een bomvolle AFAS Live, presenteert Puna J. Cole op 5 oktober in de Ziggo Dome in Amsterdam.

X