🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

mei, 2019

31mei(mei 31)15:0002jun(jun 2)21:00Vestrock 2019

Tijd

Mei 31 (Vrijdag) 15:00 - Juni 2 (Zondag) 21:00

Details

VESTROCK ligt aan de Stationsweg in de Zeeuws Vlaamse vestingstad Hulst, op een prachtig eiland in de Buitenvest. Hulst ligt zeer centraal, en is eenvoudig te bereiken. Omdat VESTROCK kleinschalig en intiem is, is er bovendien geen verkeersdrukte richting het festival.

Een lekker divers nieuw rijtje namen voor Vestrock. Het Zeeuwse festival krijgt op hun jubileumeditie op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 bezoek van: White Lies, Frans Bauer, Bizzey, Mental Theo, Famke Louise, King Kong Company, Merol, Moncrieff, Evil Invaders, Fata Boom, Nona en Rave van Fortuin.

Eerder werden al onder andere Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, Triggerfinger, Gers Pardoel en Black Honey voor Vestrock aangekondigd. Hier vind je al onze Vestrock 2019 informatie.

Vestrock, dat bekend wil als het festival van de vriendschap, is een intiem driedaags festival op het eiland in de stadsgracht van de middeleeuwse historische vestingstad Hulst (Zeeuws-Vlaanderen). Wat in 2010 begon als een kleinschalig evenement is uitgegroeid tot een driedaags onafhankelijk kwaliteitsfestival dat rock, pop en danceliefhebbers uit heel Nederland en België trekt, maar wat nog steeds haar vriendelijke en intieme karakter heeft weten te behouden. Naast grote pop en rocknamen programmeert Vestrock ook intieme optredens in de St. Willibrordusbasiliek en is er een onderwijs- en theaterprogramma genaamd Vestrock University. De zondag van Vestrock staat in het teken van de jongere bezoeker.

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X