juni, 2017

02jun15:0001:00VESTROCKmet o.a. Broederliefde, Sevn Alias, Boef, Kevin, Kraantje Pappie en Kevin

Tijd

(Vrijdag) 15:00 - 01:00

Locatie

Eiland in de buitenvest Hulst

Stationsweg 1, Hulst

Details

Het is alweer bijna tijd voor het VESTROCK festival. Een driedaags onafhankelijk kwaliteitsfestival dat alle liefhebbers van rock, pop en dance bijeen brengt. Het begon in 2010 als een kleinschalig evenement en is inmiddels uitgegroeid tot een intiem boutique festival waarbij elke dag zo een 10.000 bezoekers worden verwacht.

Ondertussen is VESTROCK al tien keer genomineerd voor een European Festival Award en staat het festival ook nog eens in de top 10 voor beste kleine Europese festivals. Dit komt mede door het vriendelijke en intieme karakter dat VESTROCK in de loop der jaren goed heeft weten te behouden. Zo brouwt VESTROCK het eigen bier genaamd VESTROCK BLOND speciaal voor het festival en staat de zondagmiddag geheel in het teken van VESTROCK JUNIOR speciaal voor de kinderen.

Op 2, 3 en 4 juni is het dan zover en zal het VESTROCK festival plaatsvinden op een prachtig eilandje in de stadsgracht van Hulst. Het eiland biedt 4 podia aan waar je circa 70 acts kunt verwachten van onder andere Broederliefde, Sevn Alias, Boef, Kraantje Pappie, Smib, Kevin en Coely. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Vestrock.

X