🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

september, 2019

07sep19:0022:00Willem live in CarréKoninklijk Theater Carré

Tijd

(Zaterdag) 19:00 - 22:00

Locatie

Koninklijk Theater Carré

Amstel 115-125

Details

Willem liet recentelijk zien dat hij zijn existentiële crisis te boven is gekomen met zijn album Man In Nood en de bijbehorende uitverkochte tour, waarbij wij hem twee keer hebben mogen ontvangen in onze Rabozaal voor een te gekke liveshow. Op zaterdag 7 september is Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, het toneel van het allerlaatste live concert van zijn Man In Nood tour.

Vier jaar na het einde van The Opposites bracht Willem in november 2018 zijn langverwachte solo album ‘Man In Nood’ uit. Samen met zijn nieuwe muzikale partner Morien van der Tang, leverde Willem 12 diep doorvoelde songs af. Als eerste single verscheen ‘Houten Pak’, de bijbehorende video is gemaakt door Paul Geusenbroek, die eerder de legendarische video van ‘Sukkel voor de Liefde’ voor zijn rekening nam.

Tijdens de live presentatie van zijn nieuwe album voor vrienden, familie en pers, liet de artiest een verpletterende indruk achter. Met een toonaangevende, vernieuwende live show verhoogt hij de lat in het hedendaagse live circuit. Een ‘must see’ voor de hiphop en pop liefhebber. Kort daarop werd Willem aangekondigd voor hét Europese showcase festival voor muziek, Eurosonic Noorderslag. Een compleet uitverkochte tour langs bijzondere locaties door het land volgde en een welverdiende 2e plaats in dé 3FM Live List van 2019.

Komend festivalseizoen is Willem op Lowlands Festival terug te zien. Vervolgens sluit hij de zomer én de Man In Nood live tour af met een allerlaatste show in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Quote Willem
“Ik had nooit durven dromen dat een introspectief album als ‘Man In Nood’ zo goed ontvangen zou worden bij mijn fans en we met de live show op zulke mooie plekken konden spelen. Ik krijg nog steeds persoonlijke berichten van mensen over het album en de vraag of er meer live shows komen. Daarom heb ik besloten om nog één allerlaatste show toe te voegen, op een plek waarvan ik nooit had durven dromen ooit te mogen spelen: Koninklijk Theater Carré. Ik hoop jullie allemaal te zien op zaterdag 7 september!”

Kaartverkoop start donderdag 18 april via Carré om 09:00 uur.

Willem
Man In Nood – Live (i.s.m. met Melkweg Amsterdam)
Zaterdag 7 september
Koninklijk Theater Carré
Zaal open: 19:00 uur
Meer info: https://www.melkweg.nl/26931
Tickets: https://carre.nl/voorstelling/willem-maninnood

De eindtijd van onze evenementen staat niet vast en hangt te allen tijde af van het verloop van de avond.

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X